Close
(0)
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
همه دسته بندی ها
    Filters
    امکانات
    جستجو

    باربیکیو سرامیکی کامادو 35

    150٬000٬000 ریال
    اگر میخواهید حرفه ای در حیاط خانه آشپزی کنید و با طعم و روشهای پخت جدید آشپزی آشنا شوید که هیچ وقت تا به امروز تست نکرده اید نیاز به تجهیزات متفاوت خواهید داشت باربیکیو سرامیکی کامادو با ویژگیهای خاص و منحصر بفرد خود ،دنیای آشپزی شما را تغییر خواهد داد
    شناسه کالا در انبار: Kamado35

    ویژگی متمایز گریل کامادو این است که از سرامیک با ضخامت بالا ساخته شده است. بدنه سرامیکی به عنوان یک “عایق فوق العاده” عمل می کند، به این معنی است که دمای پخت و پز را می توان به راحتی در هر شرایط آب و هوایی  حفظ کرد.

    این خصوصیات عایق بودن سرامیک به این معنی است که کمی آتش مدت زمان زیادی روشن میماند ، بنابراین مصرف زغال چوب بسیار کم خواهد بود . پخت و پز کم و آهسته را می توان تنها با یک بار پر کردن سبد ذغال انجام داد  و در نهایت، آتش می تواند دمای بسیار بالایی ایجاد کند و محیطی عالی برای پخت نان و پیتزا ایجاد کند.

    کبابی ، آپز و سرخ کردن روشهای پخت مرسوم در ایران است اما با باربیکیو سرامیکی کامادو  علاوه بر این روشها میتوانید غذاهای دودی سرد و دودی گرم و انواع گسترده ای از روشهای پخت را در اختیار داشته باشید نکته قابل توجه در باربیکیو سرامیکی این است که به شما امکانات گسترده ای در روشهای پخت با زغال چوب را میدهد باربیکیو سرامیکی برای افرادی طراحی و ساخته شده است که عاشق آشپزی هستند و به دنبال کشف مزه های جدید و تفاوت بزرگ در سبک آشپزی خود هستند کار کردن با باربیکیو سرامیکی نیاز به مهارت دارد و این همان چیزی است که اگر به آن دست پیدا کنید بدون تردید جادوی طعم و مزه جدید را خواهید چشید  این نوع باربیکیو  در دنیا با نام کامادو (kamado) شناخته میشوند که با قیمتهای بسیار بالا بفروش میرسند و طرفداران خاص خود را دارند که میخواهند با کنترل دقیق روی میزان دما و رطوبت و دود با زغال چوب گسترده ترین دماها و شرایط پخت را در اختیار داشته باشند برند cooking flame با تیم تخصصی در زمینه آشپزی و مهندسی ،تجهیزات خاص آشپزی را برای عاشقان آشپزی در ایران طراحی و تولید  میکند

    *
    *
    *

    ویژگی متمایز گریل کامادو این است که از سرامیک با ضخامت بالا ساخته شده است. بدنه سرامیکی به عنوان یک “عایق فوق العاده” عمل می کند، به این معنی است که دمای پخت و پز را می توان به راحتی در هر شرایط آب و هوایی  حفظ کرد.

    این خصوصیات عایق بودن سرامیک به این معنی است که کمی آتش مدت زمان زیادی روشن میماند ، بنابراین مصرف زغال چوب بسیار کم خواهد بود . پخت و پز کم و آهسته را می توان تنها با یک بار پر کردن سبد ذغال انجام داد  و در نهایت، آتش می تواند دمای بسیار بالایی ایجاد کند و محیطی عالی برای پخت نان و پیتزا ایجاد کند.

    کبابی ، آپز و سرخ کردن روشهای پخت مرسوم در ایران است اما با باربیکیو سرامیکی کامادو  علاوه بر این روشها میتوانید غذاهای دودی سرد و دودی گرم و انواع گسترده ای از روشهای پخت را در اختیار داشته باشید نکته قابل توجه در باربیکیو سرامیکی این است که به شما امکانات گسترده ای در روشهای پخت با زغال چوب را میدهد باربیکیو سرامیکی برای افرادی طراحی و ساخته شده است که عاشق آشپزی هستند و به دنبال کشف مزه های جدید و تفاوت بزرگ در سبک آشپزی خود هستند کار کردن با باربیکیو سرامیکی نیاز به مهارت دارد و این همان چیزی است که اگر به آن دست پیدا کنید بدون تردید جادوی طعم و مزه جدید را خواهید چشید  این نوع باربیکیو  در دنیا با نام کامادو (kamado) شناخته میشوند که با قیمتهای بسیار بالا بفروش میرسند و طرفداران خاص خود را دارند که میخواهند با کنترل دقیق روی میزان دما و رطوبت و دود با زغال چوب گسترده ترین دماها و شرایط پخت را در اختیار داشته باشند برند cooking flame با تیم تخصصی در زمینه آشپزی و مهندسی ،تجهیزات خاص آشپزی را برای عاشقان آشپزی در ایران طراحی و تولید  میکند