این آنزیم می تواند در شرایط مختلف عمل نموده و بعنوان یک ضد باکتری در صنایغ غذائی و نوشیدنی مورد استفاده قرار گیرید. ایمنی و پایداری تکنولوژیکی لیزوزیم آن را به یک نگهدارنده طبیعی و مناسب برای کاربردهای غذایی تبدیل نموده است.
پوششدار کردن بذر به کاربرد مواد مفید در بذر بدون اینکه اندازه و شکل بذر تغییر پیدا کند، اطلاق می شود. یکی از روشهای بهبود و افزایش کارایی بذر، پوششدار کردن آن با ترکیبات شیمیایی مفید است که می تواند باعث تنظیم و بهبود جوانهزنی شود. این تکنولوژی امکان استفاده مؤثر از مواد مغذی، قارچکش ها، حشرهکش ها و ریزجانداران مفید را فراهم می کند.