Close
(0)
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
همه دسته بندی ها
    Filters
    امکانات
    جستجو

    نگه‌دارنده‌های طبیعی

    مشاهده به عنوانن جدول فهرست
    مرتب سازی بر اساس
    نمایش در هر صفحه

    آنزیم لیزوزیم غذائی

    STT109.3-کپی-کپی
    22٬000٬000 ریال
    این آنزیم می تواند در شرایط مختلف عمل نموده و بعنوان یک ضد باکتری در صنایغ غذائی و نوشیدنی مورد استفاده قرار گیرید. ایمنی و پایداری تکنولوژیکی لیزوزیم آن را به یک نگهدارنده طبیعی و مناسب برای کاربردهای غذایی تبدیل نموده است.

    شیره مخصوص بسته بندی وفرآوری خرما باقندپایین وفاقدمواد نگهدارنده

    1٬250٬000 ریال
    در کارگاهها وکارخانه های بسته بندی خرما جهت نگهداری وحفظ خواص فیزیکی خرما مانند حفظ رطوبت و براقیت پوسته خرما و همچنین جهت جلوگیری از پوسته شدن آن ، شربت هایی به آن اضافه میشود که بدلیل قندبالا مجبوربه استفاده از دوز بالای نگهدارنده ها هستن تا از کریستالیزه شده آن شربت روی خرما درفصل سرد جلوگیری کنندکه این عامل باعث ضرر و زیانهای زیادی برای واحدهای بسته بندی طی سالهای گذشته شده. همچنین استفاده ازنگهدارنده هابدلیل خاصیت اسیدی اگرچه ازکریستالیزه شدن جلوگیری میکنداما باعث ترشیدگی و بعضا تشکیل کف درظروف بسته بندی میشدو همه این عوامل باعث کاهش صادرات خرماهای نرم فرآوری شده میشود.