دستگاه نانو حباب شرکت پیشگامان نانو حباب فردانگر وقتی حباب های گاز را در داخل آب می بینید، به سرعت از آب خارج می شوند و در آن باقی نمی مانند، در حالی که در بسیاری از صنایع وجود گاز محلول در آب یا مایع بسیار مهم است. با دستگاه های مولد نانوحباب، حباب گازی آنقدر ریز می شود که برای بالا آمدن به سطح آب نیازمند چندین روز زمان است. افزایش سطح تماس گاز مایع به بیش از یک میلیارد برابر در مقایسه با میکرو حباب ها یک ویژگی استثنایی در واکنش های گاز مایع را ایجاد می کند.
همزن مکانیکی آزمایشگاهی وسیله ای است که به منظور هم زدن انواع محلول ها در آزمایشگاه های عملی مورد استفاده قرار می گیرد. این همزن ها امروزه در انواع مختلفی وجود دارند که با توجه به حوزه مورد استفاده قابل بهره برداری هستند.