تولید دامهای چندقلوزای افشاری برای اولین بار از سال 1386 شروع و پس از سالها انجام کار تحقیقاتی در سال 1391 وارد مرحله تجاری گردید. گوسفند تولید شده به طور میانگین به ازاء هر میش دو بره تولید می کند و این قابلیت را دارد که در دو سال سه بار زایش داشته باشد. شرکاء این شرکت اخیرا ژنوتیپ های از دام افشاری را با استفاده از بررسی های ژنتیک ملکول پیدا کرده اند که تولید مثل غیر فصلی دارند. با توجه به وضعیت سیدر و هورمون که برای ایجاد آمادگی غیر فصلی دام برای تولید مثل، هم اکنون از خارج از کشور وارد می شود و هزینه قابل توجهی دارد، وجود دام غیر فصلی می تواند بهره وری قابل توجهی در این بخش از دامپروری ایجاد کند. از طرفی با توجه به افزایش بهرهوری و درنتیجه افزایش سود دامدار، از طرف کشاورزان و دامداران از دام چندقلوزا استقبال خوبی به عمل آمده است و هم اکنون به متقاضیانی در بیش از 20 استان کشور عرضه شده است. وجود صفت چندقلوزایی و غیر فصلی بودن در این دام در مراحل اول زندگی دام (بره یک ماهه به بعد) از طریق آزمایش DNA قابل تشخیص می باشد.
قابلیت چندقلوزایی بر پایه ژن FecB هم به صورت افزایشی و هم غالب عمل می کند، یعنی اینکه هم در عالت هتروزیگوت بیش از میانگین مورد انتظار بره تولید می کند و هم اینکه در حالت هموزیگوت بره های بیشتری نسبت به حالت هتروزیگوت تولید می کند. دامهای هموزیگوت هم به دلیل انتقال ژن به همه نتاج و هم به دلیل تولید بره بیشتر از ارزش زیادی برخوردار هستند. این دامها به دلیل داشتن دو الل از ژن به میزان دو برابر حالت هتروزیگوت در انتقال ژن FecB به دامهای فاقد ژن موثرند و با استفاده از این دامها به سرعت می توان دامهای چندقلوزا را تولید کرد.
یکی از ویژگیهای بسیار خوب این پروژه قابل ردیابی بودن ژن مربوطه است که باعث می شود با انجام تلاقی های مناسب و حساب شده خصوصیت چندقلوزایی منتقل شده و در ضمن سایر خصوصیات گوسفند بومی حفظ و دام تولید شده کاملا با محیط سازگار باشد. با توجه به امکان تشخیص ژنوتیپ دام در اوایل تولد، نیازی به نگهداری کل گله یا برههای متولد شده تا سن تولید مثل و در نتیجه انجام تمام هزینههای نگهداری مربوطه نیست. در این خصوص تشخیص ژنوتیپ بره های نر از مزیتی دوچندان برخوردار است زیرا در دام نر به دلیل عدم بروز خصوصیت باید منتظر این ویژگی در دختران این دام باشیم که با صرف زمان و هزینه های زیادی همراه است و اگر در آخر معلوم شود که دام نر این ویژگی را نداشته لازم است علیرغم هزینه های صورت گرفته، دام نر و تمام نتاج آن حذف شود. این در حالی است که با توجه به قابل تشخیص بودن ژنFecB ، با انجام نمونهگیری و هزینه ناچیز تشخیص نسبت به حالت فوق، وضعیت چندقلوزایی بره مشخص و دامهای قابل نگهداری و فروش به راحتی و با هزینه کرد درست قابل مدیریت است.