حمام بن ماری – بسیاری از تست ها و آزمایشات در صنایع مختلف از جمله صنایع نفت، پتروشیمی، دارویی و غذایی باید در دمای محیط یا در دماهای بالاتر و پایین تر از آن صورت پذیرد. به همین دلیل نیاز به یک محفظه خواهد بود که این دما را با دقت کافی فراهم آورد. درصنایع آزمایشگاهی به همچین محفظهای که غالبا این دما را در یک محیط آبی مهیا می کند بن ماری گفته می شود. با توجه به نیاز آزمایشات، بن ماریها به انواع مختلفی تقسیم می شوند که می توان به سیال مورد استفاده یا دمای تامین شده آنها اشاره کرد.
در نمونههای پیشرفته آن که قابلیت سرمایش نیز دارند، بن ماریهای یخچالدار مطرح میگردند. هدف از تدوین این روش استاندارد، نگه داشتن دمای مد نظر در حمام آب برای تست های مختلف که گستره آن از دمای اتاق تا 60 درجه سانتیگراد است. برای دماهای بیش از 100 درجه سانتیگراد باید از پوشش های خاص استفاده شود. بن ماری معمولا در محدوده ظرفیت 2 تا 30 لیتر ساخته می شود.
دستگاه بن ماری که در این صفحه مشاهده می فرمایید از نوع یخچال دار است. این بن ماری در بازه دمایی 10 تا 70 درجه سانتی گراد محیط آزمایش شما را مهیا می کند. ترمومتر استفاده شده در دستگاه بن ماری یخچال دار مدل فول پارسیان تکنولوژی از نوع ترمومتر دیجیتال بوده که دمای وان استیل استفاده شده در بن ماری را ب دقت بالا اندازه گیری می کند. همچنین یک صفحه نمایش تمام رنگی LCD از نوع TFT با سایز 7 اینچ روی دستگاه بن ماری تعبیه شده است.