Close
(0)
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
همه دسته بندی ها
    Filters
    امکانات
    جستجو

    شیره مخصوص بسته بندی وفرآوری خرما باقندپایین وفاقدمواد نگهدارنده

    1٬250٬000 ریال
    در کارگاهها وکارخانه های بسته بندی خرما جهت نگهداری وحفظ خواص فیزیکی خرما مانند حفظ رطوبت و براقیت پوسته خرما و همچنین جهت جلوگیری از پوسته شدن آن ، شربت هایی به آن اضافه میشود که بدلیل قندبالا مجبوربه استفاده از دوز بالای نگهدارنده ها هستن تا از کریستالیزه شده آن شربت روی خرما درفصل سرد جلوگیری کنندکه این عامل باعث ضرر و زیانهای زیادی برای واحدهای بسته بندی طی سالهای گذشته شده. همچنین استفاده ازنگهدارنده هابدلیل خاصیت اسیدی اگرچه ازکریستالیزه شدن جلوگیری میکنداما باعث ترشیدگی و بعضا تشکیل کف درظروف بسته بندی میشدو همه این عوامل باعث کاهش صادرات خرماهای نرم فرآوری شده میشود.

    شیره مذکور با پایه طبیعی و ترکیبات مجاز وفاقدنگهدارنده ها توانسته جایگزین سالم ومناسبی جهت برطرف کردن ضعف های بخش فراوری و بسته بندی خرماهای نرم شود. ترکیب مواد اولیه این محصول کاملا طبیعی بوده و بدلیل خواص ذاتی آن نیاز به نگهدارنده ندارند و چیدمان و شیوه خاص فرآیندتولید این شیره باعث شده که بطور طبیعی خواص فیزیکی خرمارا حفظ نماید.شیره مانند شربتی غلیظ با بیریکس(غلظت) ۷۲ و به رنگ قهوه ای شفاف و براق بدون ناخالصی میباشد. این محصول درحال حاضر بصورت صنعتی تولید و تاکنون درچندواحد صنعتی استفاده شده و در حال بازاریابی و اعتمادسازی مشتریان خود میباشد. جهت تجاری سازی محصول درحالِ حاضر با واحدهای بسته بندی خرما که محصولات خودرا صادرمیکنند همکاری داریم که بدلیل عدم استفاده از نگهدارنده ها و تمرکز برتولی محصول سالم باپایه مواد طبیعی صادرات خرمای فراوری شده با شیره مذکور راحت تر و مورد قبول میباشد. ذینفعانِ محصول کارخانه ها و واحدهای بسته بندی خرماهستند که پیش ازاین بدلیل فراوری ناسالم وغیراصولی با محصولات فاقدمجوز ضرر و زیانهای زیادی بابت مرجوع شدنِ محصولاتِ خود متحمل شدند. درحال حاضرفروشِ محصول به واحدهای بسته بندی خرما بطورمستقیم و بی واسطه صورت میگیرد. جهت صادرات محصولات فراوری شده با شیره مذکور باید برای خروج ازایران و واردشدن به کشور مقصد تاییدیه استاندا د و سازمان غذا و دارو اخذ و سلامت آن طبق استانداردهای کشور مقصد تایید شود.

    *
    *
    *

    شیره مذکور با پایه طبیعی و ترکیبات مجاز وفاقدنگهدارنده ها توانسته جایگزین سالم ومناسبی جهت برطرف کردن ضعف های بخش فراوری و بسته بندی خرماهای نرم شود. ترکیب مواد اولیه این محصول کاملا طبیعی بوده و بدلیل خواص ذاتی آن نیاز به نگهدارنده ندارند و چیدمان و شیوه خاص فرآیندتولید این شیره باعث شده که بطور طبیعی خواص فیزیکی خرمارا حفظ نماید.شیره مانند شربتی غلیظ با بیریکس(غلظت) ۷۲ و به رنگ قهوه ای شفاف و براق بدون ناخالصی میباشد. این محصول درحال حاضر بصورت صنعتی تولید و تاکنون درچندواحد صنعتی استفاده شده و در حال بازاریابی و اعتمادسازی مشتریان خود میباشد. جهت تجاری سازی محصول درحالِ حاضر با واحدهای بسته بندی خرما که محصولات خودرا صادرمیکنند همکاری داریم که بدلیل عدم استفاده از نگهدارنده ها و تمرکز برتولی محصول سالم باپایه مواد طبیعی صادرات خرمای فراوری شده با شیره مذکور راحت تر و مورد قبول میباشد. ذینفعانِ محصول کارخانه ها و واحدهای بسته بندی خرماهستند که پیش ازاین بدلیل فراوری ناسالم وغیراصولی با محصولات فاقدمجوز ضرر و زیانهای زیادی بابت مرجوع شدنِ محصولاتِ خود متحمل شدند. درحال حاضرفروشِ محصول به واحدهای بسته بندی خرما بطورمستقیم و بی واسطه صورت میگیرد. جهت صادرات محصولات فراوری شده با شیره مذکور باید برای خروج ازایران و واردشدن به کشور مقصد تاییدیه استاندا د و سازمان غذا و دارو اخذ و سلامت آن طبق استانداردهای کشور مقصد تایید شود.