Close
(0)
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
همه دسته بندی ها
    Filters
    امکانات
    جستجو

    ظرف دیس 206 جاذب کوت شده

    32٬831 ریال
    این ظروف از جنس فوم پلی استایرن با کیفیت بالا تولید شده‌اند و با نشان فودگرید ارائه می‌شوند که نشان می‌دهد که این ظروف ایمن و مناسب برای تماس با غذا هستند. از مزایای ظروف جاذب می توان به موارد افزایش امنیت مواد غذایی (کاهش بار میکروبی)، افزایش مدت زمان نگهداری و جلوگیری از نشت مایعات حساس (حتی در حالت قرارگیری عمودی ظرف) در انواع بسته بندی ها و ... اشاره نمود. ساختار سلولی خاص ظروف جاذب و سوراخ‌های توزیع شده در تمام سطح ظرف، موجب جذب کامل هر گونه آب و خونابه ناخواسته (۳ تا ۵ برابر وزن ظرف)، مربوط به انواع غذاهای خام مانند گوشت، مرغ، غذاهای دریایی و انواع غذاهای تازه (میوه‌های تازه و سبزیجات) می شود. همچنین این ظروف برای غذاهای آماده مانند همبرگر و کباب نیز گزینه خوبی هستند.
    شناسه کالا در انبار: 20200340

         پلی استایرن یک پلیمر مصنوعی است که از مونومرهای استایرن که جزء مواد پتروشیمی است، تشکیل می شود. امروزه پلی استایرن به دلیل ویژگی های خاص خود که مزیت هایی به آن بخشیده است، کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف دارد. از پلی استایرن معمولی (General Purpose Polystyrene-GPPS) برای ساخت ظروف یکبار مصرف، لوازم الکترونیکی، بدنه تلوزیون، ساعت، رادیو، وسایل ورزشی، اسباب بازی، عایق برودتی در یخچال و فریزرها و سایر لوازم خانگی و… استفاده می شود. نوع مقاوم پلی استایرن  با نام اختصاری (High Impact Polystyrene- HIPS) شناخته می شود. این نوع پلی استایرن در تولید ظروف و بدنه وسایل خانگی به کار می رود. علت این کاربرد نیز مقاومت این نوع در برابر ضربه است. تولید ظروف پلاستیکی یک بار مصرف از گسترده ترین و مهم ترین کاربردهای پلی استایرن ها است. امروزه، فرهنگ استفاده از ظروف یکبار مصرف به جهت راحت نمودن زندگی، گسترش پیدا کرده است. عللی که باعث شده امروزه ظروف یکبار مصرف بسیار مورد توجه قرار بگیرند در مهم ترین موارد شامل عدم نیاز به شستشوی آنها است از طرفی هم استفاده و حمل آنها راحت می باشد. این ظروف از جنس فوم پلی استایرن با کیفیت بالا تولید شده‌اند و با نشان فودگرید ارائه می‌شوند که نشان می‌دهد که این ظروف ایمن و مناسب برای تماس با غذا هستند. از مزایای ظروف جاذب می توان به موارد افزایش امنیت مواد غذایی (کاهش بار میکروبی)، افزایش مدت زمان نگهداری و جلوگیری از نشت مایعات حساس (حتی در حالت قرارگیری عمودی ظرف) در انواع بسته بندی ها و ... اشاره نمود. ساختار سلولی خاص ظروف جاذب و سوراخ‌های توزیع شده در تمام سطح ظرف، موجب جذب کامل هر گونه آب و خونابه ناخواسته (۳ تا ۵ برابر وزن ظرف)، مربوط به انواع غذاهای خام مانند گوشت، مرغ، غذاهای دریایی و انواع غذاهای تازه (میوه‌های تازه و سبزیجات) می شود. همچنین این ظروف برای غذاهای آماده مانند همبرگر و کباب نیز گزینه خوبی هستند.

     

    مزایای ظروف یکبار مصرف فومی

    • دارای نشان سیب سبز
    • جذب هر گونه آب و خونابه موجود در بسته بندی مواد غذایی
    • استحکام و مقاومت مناسب در برابر ضربه
    • عایق حرارت
    • حذف استفاده از پد جاذب در بسته بندی ها
    • وزن سبک و جابجایی و حمل آسان
    • حفظ بهداشت و ایمنی مواد غذایی
    • افزایش زیبایی و ظاهر محصولات پروتئینی در فروشگاه ها
    • افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی و سایر محصولات تازه
    • قابلیت جذب 3 الی 5 برابر وزن ظرف
    • به راحتی قابل بازیافت است
    • صرفه اقتصادی و هزینه مصرفی
    • قیمت مناسب و مقرون به صرفه
    • کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های ناشی از مسمویت های غذایی ناشی از رشد باکتری ها
    • تنوع در شکل و اندازه

     

    دامنه کاربرد:

    جهت بسته بندی، نگهداری و حمل مواد غذایی منجمد و تازه (ماهی و گوشت خام، میوه ها و سبزیجات تازه)

     

    بازار هدف اصلی:

    کشتارگاه ها، هایپرمارکت ها، رستوران ها، کترینگ ها، هتل ها، کلیه مراکز بسته بندی محصولات غذایی تازه و مرطوب

    *
    *
    *

         پلی استایرن یک پلیمر مصنوعی است که از مونومرهای استایرن که جزء مواد پتروشیمی است، تشکیل می شود. امروزه پلی استایرن به دلیل ویژگی های خاص خود که مزیت هایی به آن بخشیده است، کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف دارد. از پلی استایرن معمولی (General Purpose Polystyrene-GPPS) برای ساخت ظروف یکبار مصرف، لوازم الکترونیکی، بدنه تلوزیون، ساعت، رادیو، وسایل ورزشی، اسباب بازی، عایق برودتی در یخچال و فریزرها و سایر لوازم خانگی و… استفاده می شود. نوع مقاوم پلی استایرن  با نام اختصاری (High Impact Polystyrene- HIPS) شناخته می شود. این نوع پلی استایرن در تولید ظروف و بدنه وسایل خانگی به کار می رود. علت این کاربرد نیز مقاومت این نوع در برابر ضربه است. تولید ظروف پلاستیکی یک بار مصرف از گسترده ترین و مهم ترین کاربردهای پلی استایرن ها است. امروزه، فرهنگ استفاده از ظروف یکبار مصرف به جهت راحت نمودن زندگی، گسترش پیدا کرده است. عللی که باعث شده امروزه ظروف یکبار مصرف بسیار مورد توجه قرار بگیرند در مهم ترین موارد شامل عدم نیاز به شستشوی آنها است از طرفی هم استفاده و حمل آنها راحت می باشد. این ظروف از جنس فوم پلی استایرن با کیفیت بالا تولید شده‌اند و با نشان فودگرید ارائه می‌شوند که نشان می‌دهد که این ظروف ایمن و مناسب برای تماس با غذا هستند. از مزایای ظروف جاذب می توان به موارد افزایش امنیت مواد غذایی (کاهش بار میکروبی)، افزایش مدت زمان نگهداری و جلوگیری از نشت مایعات حساس (حتی در حالت قرارگیری عمودی ظرف) در انواع بسته بندی ها و ... اشاره نمود. ساختار سلولی خاص ظروف جاذب و سوراخ‌های توزیع شده در تمام سطح ظرف، موجب جذب کامل هر گونه آب و خونابه ناخواسته (۳ تا ۵ برابر وزن ظرف)، مربوط به انواع غذاهای خام مانند گوشت، مرغ، غذاهای دریایی و انواع غذاهای تازه (میوه‌های تازه و سبزیجات) می شود. همچنین این ظروف برای غذاهای آماده مانند همبرگر و کباب نیز گزینه خوبی هستند.

     

    مزایای ظروف یکبار مصرف فومی

    • دارای نشان سیب سبز
    • جذب هر گونه آب و خونابه موجود در بسته بندی مواد غذایی
    • استحکام و مقاومت مناسب در برابر ضربه
    • عایق حرارت
    • حذف استفاده از پد جاذب در بسته بندی ها
    • وزن سبک و جابجایی و حمل آسان
    • حفظ بهداشت و ایمنی مواد غذایی
    • افزایش زیبایی و ظاهر محصولات پروتئینی در فروشگاه ها
    • افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی و سایر محصولات تازه
    • قابلیت جذب 3 الی 5 برابر وزن ظرف
    • به راحتی قابل بازیافت است
    • صرفه اقتصادی و هزینه مصرفی
    • قیمت مناسب و مقرون به صرفه
    • کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های ناشی از مسمویت های غذایی ناشی از رشد باکتری ها
    • تنوع در شکل و اندازه

     

    دامنه کاربرد:

    جهت بسته بندی، نگهداری و حمل مواد غذایی منجمد و تازه (ماهی و گوشت خام، میوه ها و سبزیجات تازه)

     

    بازار هدف اصلی:

    کشتارگاه ها، هایپرمارکت ها، رستوران ها، کترینگ ها، هتل ها، کلیه مراکز بسته بندی محصولات غذایی تازه و مرطوب