محصول مورد نظر شامل میگوی خشک شده به روش صنعتی و بسته بندی شده می باشد که تا کنون در کشور تولید نشده است. در گذشته خشک کردن این محصولات به صورت سنتی و در معرض نور آفتاب ،میزان خشک شدن محصول حدود 50 درصد صورت میگرفت که علاوه بر پایین آمدن ارزش غذایی آلودگیهای محیطی نیز باعث پایین آمدن کیفیت آن میشدو اکثرا به عنوان کود مورد استفاده قرار میگرفت .در روش صنعتی علاوه بر حفظ ارزش غذایی بالای این محصولات و به حداقل رساندن میزان آلودگی محصول تولید شده میزان خشک شدن تا 80 و بالاتر میسر می باشد .ماهی مورد استفاده در این محصولات ماهی انچوی می باشد که در کشورهای شق آسیا مانند سریلانکا و ژاپن از بازار بسیار خوبی برخوردار است. مزیت های مصرف ماهی تولید شده در این روش عبارتند از: مزایای بهداشتی ( بهبود سلامت ،کاهش وزن، تقویت دندان و استخوان با توجه به میزان بالای کلسیم. ) ،ارزش غذایی بسیار بالا ،سلامت پوست ،سلامت چشم و غیره. مزیت های مصرف میگوی تولید شده در این روش عبارتند از : ضد فشار خون ، سرشار از سلنیوم که خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و باعث کاهش ابتلا به سرطانهای خون مانند لوسمی و... میشود، ضد آلزایمر ،ضد کم خونی ، منبع عالی از پروتئین و کلسترول خوب می باشد . |