Close
(0)
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
همه دسته بندی ها
    Filters
    امکانات
    جستجو

    پودر مکمل آنتی اکسیدان طبیعی اسب

    3٬500٬000 ریال
    افزودنی های گیاهی به عنوان یک استراتژی ارزشمند برای کاهش استرس اکسیداتیو در دام، اثرات مثبت بر کارایی رشد دارد. استفاده از ترکیبات طبیعی مانند گیاهان و داروهای گیاهی برای افزایش سلامت کلی حیوانات و همچنین برآورده ساختن نگرانی های مصرف کننده نسبت به ترکیبات شیمیایی ارجحیت دارند. گیاهان باعث افزایش و افزودن طعم در خوراک می شوند و بنابراین می توانند بر الگوی غذایی، ترشح مایعات گوارشی و مصرف کل خوراک تأثیر بگذارند. گیاهان، ادویه ها و مخلوط آنها نیز به عنوان عوامل ضد التهاب شناخته می شوند و همچنین به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند.

    آنتی اکسیدان‌ها از جمله افزودنی‌هایی هستند که نقش زیادی در حفاظت کیفیت خوراک دارند و از مکانیسم های دفاعی مهم بدن اسب در برابر استرس اکسیداتیو هستند. مواد افزودنی خوراکی با منشا طبیعی با محتوای بالای آنتی اکسیدانی می تواند سلامت حیوانات را بهبود بخشد. ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها که اساس آنتی اکسیدان‌های طبیعی را تشکیل می دهند، نقش مهمی در جلوگیری از بیماری های مرتبط با استرس اکسیداتیو دارند و به عنوان مهار کننده میکرو فلورای بیماری زا نقش دارند.

     بطورکلی آنتی اکسیدان ها برای حذف عوامل بالقوه‌ی اکسیداسیون  در بدن یک موجود زنده استفاده می‌شوند. استرس اکسیداتیو علت تعداد زیادی از مشکلات آسیب شناسی در حیوان است.

    در کنار ویتامین هایA، E و C با خاصیت آنتی اکسیدانی، مواد دیگری در گیاهان وجود دارند که برای سلامتی مفید هستند. این ترکیبات به طور گسترده در تمامی غذاهای گیاهی و اغلب در سطوح بالایی منتشر شده اند و شامل:فنول ها، فنولیک اسیدها،فلاونوئیدها (کوئرستین، گالیک اسید، کافئیک اسید)،تانن ها و لیگنین ها می باشند. بنابراین یک تمایل فزاینده در کاربرد غذاهای حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی و سالم تر وجود دارد و تلاش‌ها در جهت جستجو و یافتن منابع طبیعی آنتی اکسیدان ها ادامه دارد. پلی فنل‌ها، علاوه بر طبیعی بودن، بی ضرر و بدون تاثیر منفی بر روی محیط زیست می توانند هم انتظارات مصرف کننده و هم نیاز خوراک را برآورده کنند. تاثیرات نامطلوب آنتی اکسیدان های مصنوعی از جمله جهش زایی، ایجاد مسمومیت و سرطان زایی موجب شده است که امروزه کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی به منزله جانشین آنتی اکسیدان های مصنوعی توصیه شود.

    *
    *
    *

    آنتی اکسیدان‌ها از جمله افزودنی‌هایی هستند که نقش زیادی در حفاظت کیفیت خوراک دارند و از مکانیسم های دفاعی مهم بدن اسب در برابر استرس اکسیداتیو هستند. مواد افزودنی خوراکی با منشا طبیعی با محتوای بالای آنتی اکسیدانی می تواند سلامت حیوانات را بهبود بخشد. ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها که اساس آنتی اکسیدان‌های طبیعی را تشکیل می دهند، نقش مهمی در جلوگیری از بیماری های مرتبط با استرس اکسیداتیو دارند و به عنوان مهار کننده میکرو فلورای بیماری زا نقش دارند.

     بطورکلی آنتی اکسیدان ها برای حذف عوامل بالقوه‌ی اکسیداسیون  در بدن یک موجود زنده استفاده می‌شوند. استرس اکسیداتیو علت تعداد زیادی از مشکلات آسیب شناسی در حیوان است.

    در کنار ویتامین هایA، E و C با خاصیت آنتی اکسیدانی، مواد دیگری در گیاهان وجود دارند که برای سلامتی مفید هستند. این ترکیبات به طور گسترده در تمامی غذاهای گیاهی و اغلب در سطوح بالایی منتشر شده اند و شامل:فنول ها، فنولیک اسیدها،فلاونوئیدها (کوئرستین، گالیک اسید، کافئیک اسید)،تانن ها و لیگنین ها می باشند. بنابراین یک تمایل فزاینده در کاربرد غذاهای حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی و سالم تر وجود دارد و تلاش‌ها در جهت جستجو و یافتن منابع طبیعی آنتی اکسیدان ها ادامه دارد. پلی فنل‌ها، علاوه بر طبیعی بودن، بی ضرر و بدون تاثیر منفی بر روی محیط زیست می توانند هم انتظارات مصرف کننده و هم نیاز خوراک را برآورده کنند. تاثیرات نامطلوب آنتی اکسیدان های مصنوعی از جمله جهش زایی، ایجاد مسمومیت و سرطان زایی موجب شده است که امروزه کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی به منزله جانشین آنتی اکسیدان های مصنوعی توصیه شود.