پرستار برای دادن غذا به بیمار معمولا هر سه ساعت یکبار برای بیمار حجم معینی بر حسب شرایط بیمار از مایعات یا سوپ صاف شده گاواژ می شود. با توجه به اینکه حجم سرنگ گاواژ 50 سی سی می باشد و میزان حجمی که از طریق سرنگ به بیماران داده می شود معمولا تا 300 سی سی در هر وعده هم می رسد براي هر وعده غذایی حداقل 2 تا 6 بار سرنگ گاواژ از مواد غذايي باید پر شود که انجام آن براي پرستاران سخت است. اما در دستگاه موجود این مشکلات رفع شده و حجم ظرف با در نظر گرفتن مخزن اضافی افزایش داده شده است. مزیت دیگر این وسیله تماس کمتر مواد غذایی و محتویات معده با دست پرستار و محیط اطراف می باشد.