زعفران ارغنون با رنگ دهی، عطر و طعم بینظیر در مزارع تحقیقاتی کشاورزی استان اصفهان در الگوهای کاشت فناورانه تولید شده و بصورت مکانیزه فراوری شده و در بسته بندی شکیل برای هموطنان ایرانی عزیز ارائه شده است.
هربال اسيد مجموعه ای از اسيدهای آلی شبیه سازی شده توسط ترشحات ریشه گیاهان می¬باشد. هربال اسید گیاهی با کاهش مقدار pH آب به اثربخشی بهتر سموم کمک می¬کند و به عنوان یک ماده کمکی شناخته می¬شود. هربال اسید کاملاً محلول در آب و همچنین قابلاستفاده در سیستم آبیاری قطره¬ایی و محلولپاشی بوده و برطرفکننده رسوبات ایجادشده در نازلها است. برخلاف اسیدهای معدنی، اضافه نمودن این محلول به آب، منجر به افزایش شوری (EC) آب نمی¬شود. کاربرد این اسید در آب آبیاری همچنین باعث افزایش انحلال پذیری عناصر كم مصرف و فسفر در خاک می¬شود. هربال اسيد همچنين محتوي سورفكتانتهاي مناسب جهت افزايش كشش سطحي آب و خيس شدن برگها مي¬باشد.
اسید هیومیک محصول نهایی تجزیه هر ماده آلی توسط میکروارگانیسم¬هاي خاص در شرایط ویژه می¬باشد. این فرآورده ترکیبی از ماکرومولکولهای محتوی ساختمانهای پلیمریک و فنولیک بوده و قادر است با عناصر غذایی موجود در خاک تشکیل کلات داده و قابلیت جذب آنها را افزایش دهد. تحت این شرایط مصرف اسید هیومیک تا حد زیادی این کمبود را جبران می¬کند.
کود ارگانيك عصاره جلبک دریایی ليپنه کود عصاره جلبک دریایی مایع ليپنه حاوی عصاره جلبک دریایی آسکوفیلوم نودوسوم و سارگاسوم بوونوم می باشد. ترکیبی عالی از انواع محركهاي رشد، هورمونهاي گياهي و ماده آلی غنی شده با نيتروژن و پتاسیم كه میتوان آن را به عنوان یک ضد تنش در محصولات کشاورزی استفاده کرد. آلژنیک اسید موجود در این محصول که محرك رشد اصلي اين فرآورده است موجب افزایش جذب عناصر غذایی و تحریک رشد طبیعی گیاهان می شود.