نمک سدیمی اسید لاکتیک می باشد و دارای طعم نمکی ملایمی می باشد، ک افزودنی مواد غذایی می باشد و بصورت طبیعیمایع می باشد ولی بصورت پودر نیز تهیه می گردد . سدیم لاکتات به عنوان نرم کننده، مرطوب کننده، عامل بافری، آنتیاکسیدان و یا عامل هم افزا در آنتی اکسیدان ها، امولسیفایر، تنظیم کننده اسیدیته، طعم دهنده و افزایش جذب امولسیون ها وکاهش حالت روغنی امولسیون ها به کار می رود. در محصولات مراقبت شخصی و آرایشی و بهداشتی، محصولات پوست ومو، صنایع نوشیدنی و غذایی نیز استفاده می شود. در صنایع غذایی به طور عمده به عنوان نگهدارنده استفاده می شود. سدیملاکتات یک نرم کننده، آنتی اکسیدان، طعم دهنده و تنظیم کننده pH و عامل فشرده سازی در فراوری محصولات گوشتی وغلات استفاده می شود. سدیم لاکتات در حوزه پزشکی و دارویی نیز کاربرد دارد. ترکیب نمک سدیم لاکتات مشابه خون انسانمی باشد. بنابراین، در مواردی که فرد دچار کمبود آب یا نمک باشد، فرد خون زیادی از دست داده باشد که باید به سرعتجایگزین شود و یا فرد باید داروهایی را به صورت محلول یا رقیق شده دریافت کند، از سدیم لاکتات استفاده می شود.