عصاره مخمر (مخمر هیدرولیز شده) بعنوان یک منبع مغذی از آمینو اسید، ویتامین و یک طعم دهنده مناسب برای صنایع غذائی (استفاده درتهیه ماکارونی، سوپ های اماده، غنی سازی آرد و نان و موارد مشابه) می باشد. این محصول با استفاده از انواع آنزیم های اختصاصی تهیه شده است.
این آنزیم می تواند در شرایط مختلف عمل نموده و بعنوان یک ضد باکتری در صنایغ غذائی و نوشیدنی مورد استفاده قرار گیرید. ایمنی و پایداری تکنولوژیکی لیزوزیم آن را به یک نگهدارنده طبیعی و مناسب برای کاربردهای غذایی تبدیل نموده است.