اکسید آهن سه ظرفیتی (Fe3O4) با جرم مولی 231.533 g/mol بوده و شکل ظاهری این ترکیب، پودری سیاه رنگ است. اتمهای اکسیژن موجود در ساختار مگنتیت در آرایش ساختاری مکعبی وجوه پر6 قرار دارند و دارای خاصیت فرومعناطیسی است. یکی از حوزه های بسیار پرکاربرد این نانو ذرات، دنیای پزشکی در ساخت داروها و بیولوژی است. رنگ سیاه مگنتیت از انتقال بار بین یونهای (Fe (II و Fe (III در ساختار کریستالی آن حاصل میشود. خصوصیات مغناطیسی هم ناشی از نحوهی قرارگیری اتمهای (Fe (II و (Fe (III در محلهای اکتاهدرال و تتراهدرال است. در مواد فرومغناطیس وقتی اندازهی ذره از یک حوزهی مغناطیسی ِ منفرد کوچکتر گردد، پدیدهی سوپرپارامغناطیس به وقوع میپیوندد. نانوذرات سوپرپارامغناطیس میتوانند کاربردهای بالقوهی زیادی در فروسیالها، تصویرسازیهای رنگی، سردسازی مغناطیسی، سمزدایی از سیالهای بیولوژیکی، انتقال کنترل شدهی داروهای ضد سرطان، MRI و جداسازیهای سلولی مغناطیسی داشته باشند.
توصیه به مصرف این کود در دو شرایط صورت میگیرد. برای درختان جوان و تازه پیوند به منظور رشد رویشی و حجیم شدن درختان.(در این مورد رشد رویشی زیاد می شود و جوانه گل ریزش میکند) برای درختان مشکل دار(پیری زودرس) و تنه درختان سیاه شده که رشد رویشی این درختان کم شده است.
سیستم های تر ( برج های خنک کن و اسکرابرها): برج خنک کن : Cooling Tower (GCT) برج های خنک کن وظیفه خنک سازی و افزایش رطوبت گاز ورودی به سیستم فیلتراسیون و یا سایر تجهیزات را به عهده دارد. اساس کار تمام برج های خنک کن بر مبنای ایجاد سطح تماس بیشتر بین جریان گرم و سرد و در نتیجه تبادل حرارتی بین این دو و کاستن از دمای گاز خروجی حاصله از پروسه میباشد. عموماً در برج های خنک کن آب به بالای برج منتقل شده و در آنجا به صورت پاشش از طریق نازل های تعبیه شده به داخل مسیر سیال، با گاز مخلوط می شود و از این طریق موجب خنک شدن گاز و کاهش دمای آن می گردد. اسکرابر Wet Scrubber در این نوع غبارگیر گاز به همراه غبار وارد محفظه اسکرابر شده و از طریق پاشش آب توسط نازل ها با آب مخلوط می شود. ذرات غبار همراه با آب گرفته شده و از فیلتر خارج و وارد یک مخزن می شود. ذرات غبار در این مخزن ته نشین شده و آب تمیز آن مجدداً استفاده می گردد. بزرگترین عیب این سیستم استفاده از آب (با توجه به منابع محدود آب) و خوردگی سیستم ها می باشد، همچنین بازده این نوع فیلتر نسبت به الکتروفیلترها، بگ هاوس و بگ فیلترها کمتر است و از مزایای این سیستم سادگی و کم هزینه بودن تجهیزات می باشد.
فیلتر الکترواستاتیکی تر و خشک ( Electrostatic Precipitator): فیلتر الکترواستاتیکی خشک: فیلترهای الکترواستاتیک یا همان الکتروفیلترها از جمله تجهیزات پر سابقه غبارگیر صنعتی می باشند که در اکثر صنایع بزرگ کاربرد دارند. الکتروفیلترها با اعمال ولتاژ فشار قوی و ایجاد میدان الکتریکی بین الکترودهای مثبت و منفی که گاز از میان آن ها عبور می کند، از طریق یونیزاسیون گاز و سپس باردار نمودن ذرات معلق جامد (الکتروفیلترهای خشک) یا مایع (الکتروفیلترهای تر) ذرات را به سمت صفحات جذب کننده رانده و با نشاندن آن ها روی صفحات از مسیر گاز عبوری خارج می نمایند. از مهمترین مزیت های الکتروفیلترها امکان فیلتراسیون حجم های بزرگ گاز تا چند میلیون مترمکعب بر ساعت و در درجه حرارت های بالا با کمترین افت فشار می باشد. به دلیل افت فشار بسیار کم، انرژی الکتریکی مصرفی الکتروفیلترها بسیار پایین تر از سایر تجهیزات غبارگیر نظیر فیلترهای کیسه ای، سیکلون ها و اسکرابرها می باشد. فیلتر الکترواستاتیکی تر: اساس کار الکتروفیلتر تر(WET ESP) همانند الکتروفیلتر خشک می باشد. با توجه به اینکه وظیفه این فیلترها جذب مایعات می باشد، تفاوت هایی در شکل الکترودها و صفحات جذب نسبت به الکتروفیلتر های معمولی وجود دارد و به جای سیستم های ضربه زن از سیستم های شستشو استفاده می شود. معمولا جنس مواد بدنه و قطعات داخلی در این الکتروفیلتر ها خاص می باشد.
یک کود غنی از آهن، مس، روی و اسید امینه می باشد. دارای دو تاثیر زایشی است به نحوی که هم تعداد دانه و خوشه در سالی که محلول پاشی می شود و هم تعداد جوانه های گل در سال بعد به شدت افزایش می یابد. با تاثیر بر روی باز دارنده های رشد موجب شکوفایی و رشد یکنواخت جوانه ها می شود.