این ظروف از جنس فوم پلی استایرن با کیفیت بالا تولید شدهاند و با نشان فودگرید ارائه میشوند که نشان میدهد که این ظروف ایمن و مناسب برای تماس با غذا هستند. از مزایای ظروف جاذب می توان به موارد افزایش امنیت مواد غذایی (کاهش بار میکروبی)، افزایش مدت زمان نگهداری و جلوگیری از نشت مایعات حساس (حتی در حالت قرارگیری عمودی ظرف) در انواع بسته بندی ها و ... اشاره نمود. ساختار سلولی خاص ظروف جاذب و سوراخهای توزیع شده در تمام سطح ظرف، موجب جذب کامل هر گونه آب و خونابه ناخواسته (۳ تا ۵ برابر وزن ظرف)، مربوط به انواع غذاهای خام مانند گوشت، مرغ، غذاهای دریایی و انواع غذاهای تازه (میوههای تازه و سبزیجات) می شود. همچنین این ظروف برای غذاهای آماده مانند همبرگر و کباب نیز گزینه خوبی هستند. • تعداد کل در یک بسته: 300 عدد
💡 مستربچ، محصولی است كه ترکیبی از پیگمنت و یا افزودنیهای دیگر به صورت بهینه با یكدیگر در یك پایه پلیمر مشترک ادغام شدهاند. این افزودنیها شامل پودر رنگ (پیگمنت)، پرکنندههای معدنی یا مواد شیمیایی و همچنین انواع افزودنیها با خواص متعدد هستند که به سه منظور مختلف شامل تولید رنگ و خواص ظاهری، بهبود و تنظیم وضعیت فیزیکی(ضربه، کشش، شکنندگی و...)، خواص شیمیایی( مقاومت در برابر اکسید شدن، تخریب شدن، نور خورشید، و... و یا حتی کاهش قیمت تمامشده به پلیمر اضافه میشوند. پایه پلیمری آن معمولا باید مشابه پلاستیک اصلی باشد و شکل ظاهری آن، دانهای (گرانول) است.
این ظروف از جنس فوم پلی استایرن با کیفیت بالا تولید شدهاند و با نشان فودگرید ارائه میشوند که نشان میدهد که این ظروف ایمن و مناسب برای تماس با غذا هستند. دیس های فومی، از جمله ظروف کاربردی برای سرو غذا و بسته بندی انواع موادغذایی مانند: سبزیجات، میوه ها، فرآورده های پروتئینی و… می باشند. • تعداد کل در یک بسته: 500 عدد