فرآیند بازرسی حین ساخت بویلر های آبداغ و بخار مطابق قوانین سازمان ملی استاندارد ایران دارای استانداردهای اجباری به شماره ۴۲۳۱ و ۷۹۱۱ می باشد. به منظور اطمینان از اینکه مواد مصرفی، ساخت و آزمایشها از تمامی جهات مطابق استاندارد های ملی مذکور انجام شود، بازرسیهای کافی و دقیق باید انجام گیرند. لذا بر اساس استاندارد اجباری به شماره ۴۲۳۱ و ۷۹۱۱ هر دیگ در طول فرآیند ساخت باید توسط بازرسین رسمی و یا گواهی شده از طرف سازمان ملی تایید صلاحیت ایران، مورد بازرسی قرار گیرد. شرکت پازش صنعت با هدف ایجاد سیستم های مدیریت کیفیت در شرکت های تولیدی و خدماتی و در نهایت ارتقای کیفیت محصولات صنعتی به عنوان بازوی اجرایی سیاست های کیفیتی ، تاسیس گردید و در زمینه های مختلف فعالیت فعالیت خود را شروع نمود.
ارائه خدمات کالیبراسیون و اندازهگیری کلیه کمیتهای مکانیکی، الکتریکی، شیمی و … ارائه گستردهترین شبکه خدمات کالیبراسیون در سایت مشتری در سراسر کشور صدور گواهینامه کالیبراسیون بر اساس استاندارد ISO/IEC 17025 آموزش و مشاوره در زمینه استقرار سیستمهای کنترل کیفیت و ISO 17025 آموزش و مشاوره در زمینه اندازهشناسی و کالیبراسیون و اندازهگیری کلیه کمیتهای مکانیکی، الکتریکی، شیمی، ابعادی و… فروش دستگاهها و تجهیزات اندازهگیری و ابزاردقیق همراه با گواهینامه کالیبراسیون با تمرکز بر روی آموزش نیروی انسانی و بهرهگیری از کارشناسان و متخصصین آموزشدیده و مجرب با استفاده از جدیدترین و پیشرفتهترین دستگاهها و استانداردهای مرجع با نوآوری و بهبود مستمر در روشها و دستورالعملهای کالیبراسیون مطابق با نتایج آخرین پژوهشها و استانداردها در جهان
خش آموزش شرکت پازش صنعت، دورههای آموزشی را با بهرهگیری از اساتید معتبر و مجرب، و با هدف افزایش کارایی و بهرهوری شرکت برگزار میکند. این بخش در طی فعالیتهای خود ده ها نفر از کارشناسان و مدیران سازمانها و شرکتها را در راستای نیازهای آنها آموزش داده است. آموزش کارکنان فرآیندی برای سازگاری افراد با محیط متحول سازمانی و در نتیجه انطباق سازمان با محیط بیرونی است. برنامهریزی آموزشی عمدتا اهدافی از قبیل افزایش میزان اطلاعات، دانش و مهارتها و قابلیتهای کارکنان را در پی میگیرد و آنان را برای ایفای وظایف شخصی خود و قبول مسئولیتهای جدیدتر و بالاتر در سازمان، بیش از پیش آمادهتر و مجهزتر میسازد، و در نتیجه موجب رسیدن به اهداف سازمانی با کارایی و اثر بخشی بهتر و افزونتر میشود .
حلال مناسب در اسیدشویی دیگ بخار حلال هاي متداول عبارتند از: اسيدكلريدريك اتيلن دي آمين تترا استيك اسيد (EDTA) اسيد سيتريك، اسيد هيدروكسي استيك اسيد فرميك (بههمراه تيواوره) برومات آمونيوم و پرسولفات آمونيوم كه به عنوان ماده كمكيشست وشو دهنده مس است. البته HCl و EDTA از معمول ترين حلالها بهشمار ميروند، و از اين رو توضيح مفصلتري در مورد آنها ارايه خواهد شد. اسيد كلريدريك (HCl): اسيد كلريدريك سالهاست كه حلال عمده براي شستشو شيميايي دیگ بخار ، اسيد كلريدريك است. روش متداول براي استفاده از اين ماده آن است كه دیگ بخار با محلول 5 تا 10 درصد آن كه داراي دماي حدود 150 تا 160 درجه فارنهايت است، پر شود. از معايب عمدهاستفاده از اين اسيد نياز به سيستم موقت چرخش محلول است. از اين اسيد در حالت ساكن نميتوان استفاده كرد. همچنينحبابهاي نيتروژن نيز ميتواند سبب اختلاط شود. بهدليل وجود خوردگي، تزريق يك بازدارنده خوردگي توام با اسيد، ضروري است همچنين از آنجا كه اين ماده شيميايي، بسيارقوي است، زمان و تعداد مراحل شستشو بايد به چندين ساعت محدود شود. رسوبات معمولا طي چند ساعت ازبين ميروند. حلال(EDTA): هم اكنون تعداد زيادي از شستشو شيميايي توسط حلال (EDTA) انجام ميشود. (EDTA) جزو تركيباتي از گروه كيلانت ها است كه به شدت در تشكيل كمپلكس كاتيون هاي دو و سه ظرفيتي موثر است. اين ارتباط پيوندي از طريق نيتروژن و نيمي از اتمهاي اكسيژن موجود در ملكول EDTA ايجاد ميشود و ساختمان يونها به صورت يك قفس است. در اغلب روشها، عمدتا از تترا آمونيوم (EDTA) استفاده ميكنند كه در اين ماده دو اتم از چهار اتم هيدروژن موجود، در آخر ملكول (EDTA) با يونهاي آمونيوم (NH4+) جايگزين شدهاند. حلال اسيد سيتريك: اسيدسيتريك نيز مانند (EDTA) سبب اتصال يونهاي آهن و مس ميشود. فرآيند شستشو با اسيد سيتريك شبيه فرآيند (EDTA) است. دو نوع از اين حلال بهصورت مونوآمونيومي و دي آمونيومي مورد استفاده قرار ميگيرد. در اولي pH محلول حدود 5/3 تا 4 و دماي بهينه در محدوده 180تا 200 درجه فارنهايت است. حلال ديآمونيوم سيتريك اسيد داراي pHبالاتري (درحدود 5 تا 6) بوده و تاثيرگذاري كمتري بر روي رسوبات دارد. از اين رو دماي بالاتر (240 تا 275 درجه فارنهايت) براي عملكرد بهينه مورد نياز است. اسيد سيتريك بهقدرت (EDTA) نيست.