عصاره مخمر (مخمر هیدرولیز شده) بعنوان یک منبع مغذی از آمینو اسید، ویتامین و یک طعم دهنده مناسب برای صنایع غذائی (استفاده درتهیه ماکارونی، سوپ های اماده، غنی سازی آرد و نان و موارد مشابه) می باشد. این محصول با استفاده از انواع آنزیم های اختصاصی تهیه شده است.
این محصول بعنوان جاذب در صنایع روغن های خوراکی کاربرد فراوان داشته و بعنوان جذب کننده رنگدانه ها ، صمغ ها ، رزین ها ، فلزات سنگین و سایر ناخالصی ها می باشد
در کارگاهها وکارخانه های بسته بندی خرما جهت نگهداری وحفظ خواص فیزیکی خرما مانند حفظ رطوبت و براقیت پوسته خرما و همچنین جهت جلوگیری از پوسته شدن آن ، شربت هایی به آن اضافه میشود که بدلیل قندبالا مجبوربه استفاده از دوز بالای نگهدارنده ها هستن تا از کریستالیزه شده آن شربت روی خرما درفصل سرد جلوگیری کنندکه این عامل باعث ضرر و زیانهای زیادی برای واحدهای بسته بندی طی سالهای گذشته شده. همچنین استفاده ازنگهدارنده هابدلیل خاصیت اسیدی اگرچه ازکریستالیزه شدن جلوگیری میکنداما باعث ترشیدگی و بعضا تشکیل کف درظروف بسته بندی میشدو همه این عوامل باعث کاهش صادرات خرماهای نرم فرآوری شده میشود.
این محصول بعنوان جاذب در صنایع روغن های خوراکی کاربرد فراوان داشته و بعنوان جذب کننده رنگدانه ها ، صمغ ها ، رزین ها ، فلزات سنگین و سایر ناخالصی ها می باشد.