اتوآنتیبادی بر علیه آنزیم تیروئید پروکسیداز (TPO) در 95 درصد بیماران مبتلا به بیماری تیروئیدیت هاشیموتو یافت میشوند و حدود 72 درصد از افراد Anti-TPO مثبت درجات مختلفی از اختلالات تیروئیدی را بروز میدهند. بر این اساس، تست Anti-TPO جهت تشخیص افتراقی اولیه بیماریهای تیروئید نظیر بیماری گریوز، تیروئیدیت هاشیموتو، گواتر غیرسمی و تیروئیدیت مزمن لنفوسیتیک (در اطفال) انجام میشود. سنجش Anti-TPO اغلب بههمراه اندازهگیری سطح آنتیتیروگلوبولین انجام میشود. حیطه کاربرد این کیت اندازهگیری کمی Anti-TPO در سرم یا پلاسمای انسان به روش الایزا است.
هلیکوباکترپیلوری (H. Pylori) يك باسیل مارپيچي گرم منفی است که اولینبار توسط Marshall و Warren در بررسی بیوپسی اپیتلیوم معده بیماران دچار گاستریت مزمن، مشاهده شد. این باکتری منجر به ایجاد گاستریت حاد میشود که ممکن است به گاستریت مزمن نیز تبدیل شود. حضور H. pylori با تعداد زيادي از بيماريهاي دستگاه گوارش از جمله گاستريت، زخم معده و دوازدهه، سوءهاضمه و آدنوكارسينوماي معده در ارتباط است. اين باکتری، در 91 درصد از بيماران مبتلا به گاستریت مزمن، 90 درصد از بیماران مبتلا به زخم دوازدهه و 70 درصد از بيماران مبتلا به زخم معده وجود دارد. بر این اساس، در بيماراني كه علائم بالینی مرتبط با دستگاه گوارش دارند، تشخيص عفونت H. pylori از اهمیت ویژهای برخوردار است. حیطه کاربرد این کیت اندازهگیری کمی سطح آنتیبادی IgA ضد H. pylori در نمونه سرم یا پلاسمای انسان به روش الایزا است.
هلیکوباکترپیلوری (H. Pylori) يك باسیل مارپيچي گرم منفی است که اولینبار توسط Marshall و Warren در بررسی بیوپسی اپیتلیوم معده بیماران دچار گاستریت مزمن، مشاهده شد. این باکتری منجر به ایجاد گاستریت حاد میشود که ممکن است به گاستریت مزمن نیز تبدیل شود. حضور H. pylori با تعداد زيادي از بيماريهاي دستگاه گوارش از جمله گاستريت، زخم معده و دوازدهه، سوءهاضمه و آدنوكارسينوماي معده در ارتباط است. اين باکتری، در 91 درصد از بيماران مبتلا به گاستریت مزمن، 90 درصد از بیماران مبتلا به زخم دوازدهه و 70 درصد از بيماران مبتلا به زخم معده وجود دارد. بر این اساس، در بيماراني كه علائم بالینی مرتبط با دستگاه گوارش دارند، تشخيص عفونت H. pylori از اهمیت ویژهای برخوردار است. حیطه کاربرد این کیت اندازهگیری کمی سطح آنتیبادی IgG ضد H. pylori در نمونه سرم یا پلاسمای انسان به روش الایزا است.
هلیکوباکترپیلوری (H. Pylori) يك باسیل مارپيچي گرم منفی است که اولینبار توسط Marshall و Warren در بررسی بیوپسی اپیتلیوم معده بیماران دچار گاستریت مزمن، مشاهده شد. این باکتری منجر به ایجاد گاستریت حاد میشود که ممکن است به گاستریت مزمن نیز تبدیل شود. حضور H. pylori با تعداد زيادي از بيماريهاي دستگاه گوارش از جمله گاستريت، زخم معده و دوازدهه، سوءهاضمه و آدنوكارسينوماي معده در ارتباط است. اين باکتری، در 91 درصد از بيماران مبتلا به گاستریت مزمن، 90 درصد از بیماران مبتلا به زخم دوازدهه و 70 درصد از بيماران مبتلا به زخم معده وجود دارد. بر این اساس، در بيماراني كه علائم بالینی مرتبط با دستگاه گوارش دارند، تشخيص عفونت H. pylori از اهمیت ویژهای برخوردار است. حیطه کاربرد این کیت اندازهگیری کمی سطح آنتیبادی IgM ضد H. pylori در نمونه سرم یا پلاسمای انسان به روش الایزا است
اتوآنتیبادیهای ضد آنزیم ترانس گلوتامیناز بافتی (Anti-tTg) شامل دو زیر کلاس IgA و IgG بهعنوان مارکرهای مهمی در تشخیص بیماری سلیاک شناخته شدهاند. سطح سرمی این آنتیبادیها ارتباط مستقیمی با شدت علائم بیماری دارد و در پایش درمان و تغذیه بیمار اهمیت دارد. حیطه کاربرد کیت حاضر، اندازهگیری کمی سطح اتوآنتیبادی IgA ضد آنزیم ترانس گلوتامیناز بافتی در نمونه سرم انسان به روش الایزا است.
اتوآنتیبادیهای ضد آنزیم ترانس گلوتامیناز بافتی (Anti-tTg) شامل دو زیر کلاس IgA و IgG بهعنوان مارکرهای مهمی در تشخیص بیماری سلیاک شناخته شدهاند. سطح سرمی این آنتیبادیها ارتباط مستقیمی با شدت علائم بیماری دارد و در پایش درمان و تغذیه بیمار اهمیت دارد. حیطه کاربرد کیت حاضر، اندازهگیری کمی سطح اتوآنتیبادی IgG ضد آنزیم ترانس گلوتامیناز بافتی در نمونه سرم انسان به روش الایزا است.