غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک درصد زیادی از جمعیت جهان، گرسنگی پنهان را تحمل می کنند و از کمبود ریزمغذی ها رنج می برند. کم خونی، فقر آهن، یکی از مشکلات شایع بوده که با کمبود این ترکیبات بروز می کند و در دنیا راه حل های متعددی برای مقابله با آن مورد استفاده قرار می گیرد. برنامه غنی سازی آرد با آهن و انواع ریز مغذی ها در ایران و برخی کشورهای دنیا به عنوان یک راهکار عمده جهت پیشگیری از کمبود ریز مغذی ها و رفع کم خونی در دراز مدت و بطور پایدار می باشد.
بسیاری از آسیابانان و نانوایان، گلوتن موجود در گندم را مهم ترین ماده تشکیل دهنده غلات می دانند. اگرچه کیفیت گلوتن یعنی خواص آن به اندازه کمیت آن مهم نمی باشد، اما پروتئین بالا و محتوای گلوتن مرطوب برای تضمین نتایج خوب و ثابت در محصولات پخته شده مورد نیاز می باشد.