میزان HbA1c بهمنظور پایش طولانی مدت میزان گلوکز در خون افراد دیابتی مورد بررسی قرار میگیرد. HbA1c محصول اتصال غیر آنزیمی گلوکز به اسیدآمینه والین در انتهای آمین زنجیره بتای هموگلوبین است که بهعنوان شاخص میانگین سطح گلیسمیک خون و شاخص ریسک گسترش عوارض دیابت اندازهگیری میشود. امروزه سطح HbA1c باید هر دو سال یک بار در کل بیماران دیابتی و هر سه ماه یک بار در بیمارانی که پروتکل درمان آنها تغییر کرده است یا به اهداف درمانی ایده آل نرسیدهاند، بهعنوان بخشی از برنامه مدیریت درمان دیابت، اندازهگیری شود. باتوجه به میانگین عمر 120 روزه گلبولهای قرمز خون، HbA1c نشانگر مناسبی برای کنترل گلیسمیک در 2 تا 3 ماه اخیر بیمار است. این کیت بهمنظور اندازهگیری HbA1c در خون سیاهرگی به روش توربیدومتری طراحی شده است.
غلظت هورمونهای تیروئیدی آزاد موجود در خون ارتباط معکوسی با سطح پروتئین های حامل این هورمونها دارد. سه نوع از پروتئينها با ظرفيت و تمايل متفاوت براي اتصال به T3 و T4 شناخته شده اند. گلوبولین متصل شونده به تیروکسین (TBG)، 65 تا 75 درصد از هورمون¬هاي تیروئید را در خون حمل می کند. پره آلبومین متصل شونده به تیروکسین (TBPA) و آلبومين نیز به میزان کمتری به هورمون های تیروئیدی متصل می شوند. درصد بسیار کمی از تیروکسین به صورت آزاد در خون بدون پیوند باقی می ماند. در برخی شرایط پاتولوژیک، غلظت پروتئین های سرم افزایش می یابد که منجر به افزایش غلظت کل هورمون های تیروئید (به ویژه T4) می شود، در حالی که عملکرد تیروئید طبیعی است. تعیین میزان T-Uptake همراه با تعیین مقدار کل هورمون های تیروئید در شرایط خاص، شاخص بهتری برای ارزیابی عملکرد تیروئید است. حیطه کاربرد این کیت، اندازهگیری کمی سطح T-Uptake در نمونه سرم یا پلاسمای انسان به روش الایزا است.
این محصول میتواند در داروخانهها، انبارهای نگهداری دارو و واکسن، شبکه بهداشت و درمان، بیمارستانها و درمانگاهها، مطبها و به طور کلی در شبکه توزیع و پخش دارو، از کارخانه تولیدکننده تا محل تحویل به مصرفکننده نهایی مورد استفاده قرار گیرد. ویژگی ها و مزایای محصول: این سامانه از دستگاههای جمعآوری دادههای محیطی (دما، رطوبت و ...) متصل به شبکهی ارتباطی استفاده میکند. دادههای جمعآوری شده در هر انبار دارو با توجه به مختصات جغرافیایی محل، در سطح استان یا کشور، به یک یا چند سرور محلی یا مرکزی ارسال میشود. با دادههای دریافتی یک پایگاه داده متمرکز ایجاد و امکان مدیریت هوشمند شبکه پخش دارو و اطلاع از وضعیت نگهداری آن به طور لحظهای برای مسئولین واحدهای بهداشتی و درمانی سطح کشور فراهم میگردد. دسترسیهای طبقهبندی شده، برای مسئولین مرتبط با شبکه بهداشت و درمان از پایینترین سطوح اجرایی تا بالاترین سطوح مدیریتی فراهم میشود تا هر یک متناسب با نوع و میزان تاثیرگذاری بر این مهم، از این اطلاعات ارزشمند استفاده نمایند.
کيت الايزاي سنجش CHO HCP براي سنجش کمی ناخالصی پروتئین های سلول میزبان تخمدان همستر چینی Chinese hamster ovary cell (CHO) در محصولات نوترکیب تولید شده در این سلول طراحي شده است. .این کیت به منظور بررسی وجود یا عدم وجود و همچنین مقدار پروتئین سلول میزبان CHO در محصولات دارویی تولید شده در این سلول همچون داروهای نوترکیب و واکسن ها می باشد. اساس کار آن با روش الایزای ساندویچ بوده که تکنیکی بر پایه Ag-Ab interaction می باشد و براساس قدرت اتصال آنتی بادی پلی کلونال اختصاصی کیت (coat شده در کف پلیت) و پروتئین سلول CHO موجود در دارو(نمونه)، شدت رنگ تولید شده پس از اتصال آنتی بادی کونژوگه با HRP برای هرکدام از نمونه ها متفاوت بوده که نشانگر مقدار پروتئین موجود در محصول است. پس از مقایسه ی مقادیر OD بدست آمده در آزمایش برای نمونه های دارویی با نمونه های استاندارد دارای غلظت مشخص (موجود در کیت)، مقدار غلظت پروتئین میزبان در محصول به دست آمده و مجاز یا غیرمجاز بودن محصول با توجه به LOD به دست آمده جهت ورود به بازار تعیین می شود.
این کیت به منظور بررسی وجود یا عدم وجود و همچنین مقدار پروتئین سلول میزبان E. coli در محصولات دارویی تولید شده در این سلول همچون داروهای نوترکیب و واکسن ها می باشد. اساس کار آن با روش الایزای ساندویچ بوده که تکنیکی بر پایه Ag-Ab interaction می باشد و براساس قدرت اتصال آنتی بادی پلی کلونال اختصاصی کیت ( coat شده در کف پلیت) و پروتئین سلول E. coli موجود در دارو(نمونه)، شدت رنگ تولید شده پس از اتصال آنتی بادی کونژوگه با HRP برای هرکدام از نمونه ها متفاوت بوده که نشانگر مقدار پروتئین موجود در محصول است. پس از مقایسه ی مقادیر OD بدست آمده در آزمایش برای نمونه های دارویی با نمونه های استاندارد دارای غلظت مشخص(موجود در کیت)، مقدار غلظت پروتئین میزبان در محصول به دست آمده و مجاز یا غیرمجاز بودن محصول با توجه به LOD به دست آمده جهت ورود به بازار تعیین می شود.
این کیت به منظور بررسی وجود یا عدم وجود و همچنین مقدار پروتئین سلول میزبان High-Five در محصولات دارویی تولید شده در این سلول همچون داروهای نوترکیب و واکسن ها می باشد. اساس کار آن با روش الایزای ساندویچ بوده که تکنیکی بر پایه Ag-Ab interaction می باشد و براساس قدرت اتصال آنتی بادی پلی کلونال اختصاصی کیت (coat شده در کف پلیت) و پروتئین سلول High-Five موجود در دارو (نمونه)، شدت رنگ تولید شده پس از اتصال آنتی بادی کونژوگه با HRP برای هرکدام از نمونه ها متفاوت بوده که نشانگر مقدار پروتئین موجود در محصول است. پس از مقایسه ی مقادیر OD بدست آمده در آزمایش برای نمونه های دارویی با نمونه های استاندارد دارای غلظت مشخص (موجود در کیت)، مقدار غلظت پروتئین میزبان در محصول به دست آمده و مجاز یا غیرمجاز بودن محصول با توجه به LOD به دست آمده جهت ورود به بازار تعیین می شود.